Spasi i mene (Save Me Too) – druga sezona napetog trilera!

Lennie James se vraća u drugoj sezoni kritički hvaljene britanske krimi serije Spasi i mene (Save Me Too)-  premijerno je dostupna na Pickbox NOW.

Serija Spasi me (Save Me) dobitnica je nagrade za najbolju dramsku seriju 2019. godine, a njen tvorac, scenarist, redatelj i glavni glumac, Lennie James (Line of Duty, The Walking Dead, Fear the Walking Dead) dobitnik je nagrade za najboljeg dramskog pisca.

U šest novih epizoda, Lennie James vraća se u ulogu Nellyja Rowea, očajnog oca u potrazi za svojom nestalom kćeri. Njegova bi potraga mogla imati grozne posljedice.

ŠTO OČEKUJEMO U DRUGOJ SEZONI

Druga sezona inteligentnog trilera donosi nam kompleksnu radnju, šokantne obrate i duboke emocije.

Prošlo je 17 mjeseci otkako je Nelly spasio ranjivu mladu ženu Grace dok je tražio svoju nestalu kći Jody. Može li Grace pomoći otkriti tragove o Jodynoj sudbini ili će samo odmoći u Nellyjevoj potrazi za kćeri – pitanje je s kojim se bavi druga sezona napete triler serije.

U ČEMU JE TAJNA?

Osim izvrsnog scenarija za koji je James osvojio nagradu za najboljeg scenarista, moramo se spomenuti izvrsna gluamačka postava. Uz Lennyja Jamesa, u ostalim ulogama su Suranne Jones kao Jodyna majka Claire, Stephen Graham kao Nellyjev najbolji prijatelj Melon te Olivia Gray kao Grace.

Uspješnost serije leži i u činjenici da je James okupio već poznati produkcijski tim s kojim je radio na krimi seriji Na dužnosti (Line of Duty).

Obje sezone kritički hvaljene krimi serije Spasi me (Save me) gledajte na Pickbox NOW!