Dobra vještica (Good Witch)

OD 18.2. DOSTUPNE SVE EPIZODE

Objavljeno: 16. veljače 2022.

Dostupne sve epizode popularne serije “Dobra vještica”

Dobra vještica (Good Witch), dramska fantasy-serija s elementima komedije, odvest će vas na magično putovanje s Cassie Nightingale i njezinom kćeri Grace. Svih sedam sezona bit će odmah dostupno na Pickbox NOW.

U glavnoj je ulozi Catherine Bell (JAG, Žene američkih vojnika) kao Cassandra “Cassie” Nightingale, vlasnica dućana Zvono, knjiga i svijeća, a ujedno vodi i maleno prihvatilište. Ona je vrlo vidovita i intuitivna, a magiju rabi samo kad ima jako dobar razlog za to.

Njezinu kćer tinejdžericu Grace glumi Bailee Madison (Most za Terabithiju,  Ne boj se mraka, Jednom davno). Kao i njezina mama, Grace ima dar magične intuicije i vlastiti intuitivni šarm.

James Denton (Kućanice) tumači ulogu dr. Sama Radforda, Cassiena zgodnog susjeda i novog doktora u gradu. Sam ima bogato iskustvo radeći kao liječnik u New Yorku, ima vlastitu ordinaciju i član je nekoliko liječničkih odbora. Kad se tek doseli, teško mu je prilagoditi se na život u novom gradu, no polako se počne otvarati i započinje prisno prijateljstvo s Cassie.

Dr. Radford također je samohrani roditelj, ima sina tinejdžera Nicka, kojega glumi mladi Rhys Matthew Bond. Nick je turbulentne naravi i često upada u nevolje, no u isto vrijeme vrlo je simpatičan i dražestan lik.

TEMELJI SE NA SERIJALU FILMOVA

Catherine Bell već je poznata domaćoj publici zbog serijala od sedam filmova istog naziva, u kojima je također glumila glavnu ulogu Cassie. Popularna glumica ovu je seriju i producirala.

Serija nastavlja prikazivati magični život udovice dobra srca Cassie Nightingale i njezine kćeri Grace u fiktivnom američkom gradiću Middletonu.

Uživajte u magičnom putovanju uz svih sedam sezona serije Dobra vještica (Good Witch) na Pickbox NOW.