Dobra vještica (Good Witch)

Fantasy-serija stiže na Pickbox TV kanal

Dobra vještica (Good Witch), dramska fantasy-serija s elementima komedije, odvest će vas na magično putovanje s Cassie Nightingale i njezinom kćeri Grace. Svih šest sezona prikazivat će se na Pickbox TV kanalu!

U glavnoj je ulozi Catherine Bell (JAG, Žene američkih vojnika) kao Cassandra “Cassie” Nightingale, vlasnica dućana Zvono, knjiga i svijeća, a ujedno vodi i maleno prihvatilište. Ona je vrlo vidovita i intuitivna, a magiju rabi samo kad ima jako dobar razlog za to.

Njezinu kćer tinejdžericu Grace glumi Bailee Madison (Most za Terabithiju,  Ne boj se mraka, Jednom davno). Kao i njezina mama, Grace ima dar magične intuicije i vlastiti intuitivni šarm.

James Denton (Kućanice) tumači ulogu dr. Sama Radforda, Cassiena zgodnog susjeda i novog doktora u gradu. Sam ima bogato iskustvo radeći kao liječnik u New Yorku, ima vlastitu ordinaciju i član je nekoliko liječničkih odbora. Kad se tek doseli, teško mu je prilagoditi se na život u novom gradu, no polako se počne otvarati i započinje prisno prijateljstvo s Cassie.

Dr. Radford također je samohrani roditelj, ima sina tinejdžera Nicka, kojega glumi mladi Rhys Matthew Bond. Nick je turbulentne naravi i često upada u nevolje, no u isto vrijeme vrlo je simpatičan i dražestan lik.

 
TEMELJI SE NA SERIJALU FILMOVA

Catherine Bell već je poznata domaćoj publici zbog serijala od sedam filmova istog naziva, u kojima je također glumila glavnu ulogu Cassie. Popularna glumica ovu je seriju i producirala.

Serija nastavlja prikazivati magični život udovice dobra srca Cassie Nightingale i njezine kćeri Grace u fiktivnom američkom gradiću Middletonu.

Uživajte u magičnom putovanju uz svih šest sezona serije Dobra vještica (Good Witch) na Pickbox TV kanalu  koji je dostupan u sklopu A1 telekoma, EVOtv-a, Iskona i Hrvatskog Telekoma.

Seriju pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu u 9:45 sati ili u repriznom terminu u 17:20 sati.