Do kada je Pickbox NOW besplatan?

Hrvatski streaming servis jedini je potpuno otvorio svoju uslugu svim korisnicima

Nakon gotovo dva mjeseca besplatnih serija, filmova i dokumentaraca, hrvatski streaming servis Pickbox NOW će ukinuti neograničen pristup usluzi od utorka, 5. svibnja 2020.

„Zahvaljujemo svim našim korisnicima, poslovnim partnerima i medijima na podršci tijekom ovog izazovnog razdoblja za sve nas. Hvala svima onima koji nas svrstavaju uz bok najvećim svjetskim servisima. Ponosimo se takvim usporedbama. U periodu prepunom ograničenja, htjeli smo svima olakšati ostanak doma i vjerujem da smo u tome uspjeli. I dalje ćemo se truditi poticati solidarnost i prilagodbu novim životnim uvjetima.“ –  izjavio je Ivan Ljubičić, Managing Director tvrtke Pickbox koja je, uz streaming servis Pickbox NOW, vlasnik i televizijskog kanala Pickbox TV.

Pickbox NOW je jedini streaming servis koji je već 13. ožujka otvorio svoju uslugu svim korisnicima i to potpuno besplatno i neograničeno. Kampanjom Spasi svijet s kauča tvrtka Pickbox pokušala je ostanak u domovima učiniti što ugodnijim i zabavnijim, a brza reakcija popraćena je i apelom za solidarnost kako tvrtki, tako i pojedinaca.

Akcija „A sad ti – pokloni dalje!“

Pickbox NOW, s popuštanjem mjera zaštite, zatvara i svoj besplatan period te nudi nove pogodnosti. Uz kupovinu jednog od novih Pickbox NOW paketa s novim, sniženim cijenama, korisnik dobiva priliku za solidarnost na djelu – poklon bonove koje može pokloniti kome god želi, i to potpuno online.

– Uz Kolegijalni paket od 1 mjeseca, korisnik dobiva poklon bon za 1 mjesec

  – Uz Prijateljski paket od 6 mjeseci, korisnik dobiva poklon bon za 3 mjeseca

– Uz Obiteljski paket od 12 mjeseci, korisnik dobiva poklon bon za 6 mjeseci

Ideja je da korisnici razvesele dragu osobu besplatnim serijama, filmovima i dokumentarcima na Pickbox NOW usluzi.