Objavljeno: 15.siječnja 2021.

Čistunac (Pure): Nova krimiserija inspirirana jezivim

istinitim događajima stiže na Pickbox NOW

Nova kanadska krimiserija Pure na Pickbox NOW stiže 22. siječnja! Inspirirana istinitim događajima, ova dramska serija oduševit će vas ludom pričom i izvrsnim, kompleksnim likovima.

INSPIRIRANA ISTINITIM DOGAĐAJIMA

Inspirirana istinitim događajima, Pure se vrti oko mreže organiziranog kriminala  i krijumčarenja kokaina i marihuane iz Meksika u Kanadu i SAD. Radnja je smještena u fiktivni grad Antioch u Ontariju, gdje pratimo novoizabranog menonitskog svećenika Nou Funka, kojega glumi izvrsni kanadski glumac Ryan Robbins.

Noah želi riješiti problem trgovine drogom u svojoj zajednici te izda svog prijatelja policiji. No umjesto da riješi problem, Noina djela odvedu ga u suprotnom smjeru. Naime, vođa mafije Eli Voss postavi mu ultimatum – kako bi zaštitio svoju obitelj, mora se uključiti u ilegalne operacije.  Njegova vjerovanja i principi bit će na kušnji pri svakom koraku.

U ostalim su ulogama A. J. Buckley, Peter Outerbridge, Alex Paxton-Beesley i Rosie Perez.

KANADSKI BREAKING BAD

Kao savršena kombinacija drame, krimića, droge, moralnih problema i kompleksnih likova, dramska serija Pure neće vas ostaviti ravnodušnima. Neki je nazivaju kanadskim Breaking Badom, no svi se slažu s činjenicom da je ovo jedna od najboljih novih kanadskih serija.

Ne propustite krimiseriju Čistunac (Pure) na Pickbox NOW od 22. siječnja!