Tko je ubojica: Supruga, sobarica ili sveńáenik?

Prepoznatljiv britanski smisao za misterij, dramu i kriminal dostupan na Pickbox TV kanalu

Velika Britanija specifińćna je po mnogońćemu, ali samo su britanske detektivske serije mogle prikovati gledatelje ispred malih ekrana iz epizode u epizodu. Misteriozna ubojstva, neońćekivani zapleti i neobińćni likovi, smjeŇ°teni u ńćesto tmurnu i kiŇ°ovitu okolinu, pretvorili bi gledatelja u detektiva koji pokuŇ°ava shvatiti tko je ubojica zajedno s bezvremenskim detektivima kao Ň°to su Hercule Poirot, inspektor Morse, Jack Frost i brojni drugi.

Britanske detektivske serije obavijene velom tajne dostupne su od ponedjeljka do petka na Pickbox TV kanalu.

Poirot (Agatha Christie’s Poirot)

PokuŇ°ajte rijeŇ°iti neke od najnevjerojatnijih zlońćina s najpopularnijim detektivom svih vremena ‚Äď Poirotom, kojeg glumi fenomenalni glumac David Suchet! Bezvremensku detektivsku seriju Poirot¬†(Agatha Christie‚Äôs Poirot) pratite svakog radnog dana na Pickbox TV kanalu.

Inspektor Morse (Inspector Morse)

Na top-ljestvici 100 najboljih britanskih serija svih vremena Inspektor Morse nalazi se na 42. mjestu. U glavnoj je ulozi John Thaw kao inspektor Morse, a glumac je rekao kako uŇĺiva u tome Ň°to je njegov lik potpuno drukńćiji od Poirota. Naime, iako briljantan, Morse nema uvijek pravo, ńćesto zna uhititi pogreŇ°na ńćovjeka ili neŇ°to krivo zakljuńćiti. Napetu detektivsku seriju pratite na Pickbox TV kanalu.

 

Frostov pristup (A Touch of Frost)

Jedna od dugovjeńćnijih i briljantnijih serija na televiziji,¬†Frostov pristup temelji se na romanima pisca R. D. Wingfielda. U glavnoj je ulozi David Jason kao Jack Frost, iskusni i predani detektiv koji ńćesto ima problema sa svojim nadreńĎenima. Pratite ovu zanimljivu detektivsku seriju na Pickbox TV kanalu.

 

Pickbox TV kanal dostupan je na 10. poziciji Osnovnog paketa MAXtv-a u ponudi Hrvatskog Telekoma.