Pod sumnjom

Jedna od najboljih policijskih serija

Objavljeno: 6. kolovoza 2021.

Pod sumnjom (Prime Suspect): britanska policijska serija

s Helen Mirren stiže na Pickbox NOW

Helen Mirren briljira u glavnoj ulozi inspektorice Jane Tennison u nagrađivanoj britanskoj policijskoj seriji Pod sumnjom (Prime Suspect). Svim sedam sezona ove kultne serije na Pickbox NOW gledajte od 16. kolovoza.

Helen Mirren briljira u ulozi inspektorice

Jedna od najboljih glumica svih vremena, Helen Mirren, tumači glavnu ulogu Jane Tennison, jedne od prvih ženskih detektivki u britanskoj policiji. Ona na svakom koraku doživljava potkopavanje i ignoriranje. No vješto se nosi s tim s pomoću svog stava i inteligencije. Mirren prenosi svoje bogato glumačko iskustvo i talent u ovu ulogu, a u tome joj pomaže i vrhunski scenarij koji potpisuje Lynda La Plante. Vrhunska glumica u stanju je prenijeti toliko toga samo jednim pogledom, osmijehom ili pokretom glave.

Jedna od najboljih policijskih serija

Ovo je serija koja nadilazi prosječne policijske serije, a prolaskom sezona sve više dobiva na kvaliteti i originalnosti. Osim policijske tematike, ova serija bavi se i rodnim ulogama te pitanjima uznemiravanja koja su, nažalost, dio svakodnevice.

Ova je policijska drama mračna, katkad cinična, katkad inspirativna i često uznemirujuća. A to postiže na autentičan način – istinski prikazujući cijeli spektar ljudskih emocija.

Dobitnica brojnih nagrada

Koliko je ova serija vrijedna dokazuju i brojne nagrade koje je osvojila. Naime, nekoliko je puta nagrađena Emmyjem i nagradom BAFTA. Osim nagrada za najbolju seriju, i Helen Mirren dobitnica je istih nagrada za glavnu ulogu Jane Tennison.

Svih sedam sezona britanske policijske serije Pod sumnjom (Prime Suspect) gledajte samo na Pickbox NOW od 16. kolovoza.