Britanska dramska kriminalistička serija

Spasi me

Britanska dramska kriminalistička serija Spasi me (Save Me) dobitnica je nagrade Royal Television Societyja za najbolju dramsku seriju 2019. godineNjezin tvorac, scenarist, redatelj i glavni glumac Lennie James (Line of Duty, The Walking Dead, Fear the Walking Dead) dobitnik je nagrade za najboljeg dramskog pisca.

IZVRSNI LIKOVI

Spasi me drukčija je vrsta trilera koji se gradi oko izvrsnih likova. Glavni lik jest Nelly (Lennie James) koji ide u potragu za svojom nestalom kćeri Jody, koju gotovo nikad nije vidio. No Nelly nije detektiv, on je samo običan čovjek s mnogo mana. Nelly je jedan od onih likova za koje imate dojam da ih poznajete. Kao da ste ga već negdje vidjeli u kvartu, u busu, u lokalnom kafiću. On je ženskaroš, nezaposlen je, puno pije i često zalazi u gostionice. I upravo u toj „običnosti“ leži moć njegova lika – njegova kompleksnost i dubina.

Uz Nellyja, tu je i njegova bivša žena i Jodyna majka Claire, koju tumači izvrsna glumica Suranne Jones. Claire se rastala od Nellyja i ima novog muža i novi život, potpuno drukčiji od onoga koji je imala s Nellyjem. Kad Jody nestane, a njezin bivši muž Nelly postane jedan od sumnjivaca, primorana je vratiti se u svoj stari život.

ORIGINALNI TRILER

Spasi me jest triler koji će vas odvesti na vrlo neugodna mjesta – u fokusu je otmica 13-godišnje djevojčice. Događaji su intenzivni i katkad se čine nevjerojatni, no likovi su iznimno jaki i dobro napravljeni pa će vas s lakoćom uvući u priču. Originalno i svježe.

Upustite se u novu avanturu s Lenniejem Jamesom i otkrijte zašto je serija Spasi me proglašena najboljom kriminalističkom serijom u 2019. Kompletna prva sezona inteligentne i originalne serije je na Pickbox NOW!