Objavljeno: 03.prosinca 2020.

Božić na Pickbox NOW- stvorite nezaboravne

blagdanske trenutke uz najljepše filmske naslove

Blagdanska atmosfera na Pickbox NOW prepuna je omiljenih filmova idealnih za stvaranje tople zimske čarolije. Prepustite se filmskom božićnom duhu na Pickbox NOW i sa svojim najmilijima uživajte u blagdanskoj oazi najčarobnijeg doba godine!

 Božić u Škotskoj (Christmas in the Highlands) romantični je klasik koji će vam dočarati omiljenu zimsku idilu. Priča prati Blair, stručnjakinju za parfeme iz New Yorka, koju poslovne prilike odvedu u daleku Škotsku kako bi pronašla limitirano izdanje izrazito traženog parfema . Međutim, neočekivano, uz poslovne obveze, Blair polako pronalazi i ljubav.

Slatka komedija Pomirenje za Božić (A Christmas Reunion) u glavnoj ulozi prati Denise Richards, kao Amy, koja se nakon tetine smrti vraća u svoj rodni grad kako bi ispunila njezinu želju i ponovno otvorila slastičarnu. Na tom putu Amy susreće svoju srednjoškolsku ljubav s kojom organizira 50. festival kolača.

Obiteljska komedija  Božićna nagodba (The Christmas Clause) prati odvjetnicu i majku troje djece, koja zamisli kako bi njezin život izgledao da je umjesto majčinstva odabrala odvjetničku karijeru bez djece. Nakon što joj se želja ostvari, Sophie počinje shvaćati da trava nije uvijek zelenija s druge strane.

Snimljena prema romanu Jasona Wrighta,  Božićne posude (Christmas Jars) film je čija će vas radnja ostaviti bez daha. Priča se vrti oko reporterke Hope Jensen, koja otkriva tajnu iza staklenki s novcem, a koje se anonimno poklanjaju onima kojima su najpotrebnije.

Topla romantična priča Božićni ovčar (The Christmas Shepherd) vrti se oko udovice i autorice dječjih knjiga, Sally. Nakon suprugove smrti, Sally ostaje s njemačkim ovčarom Buddyjem, koji nestane nakon oluje. U potrazi za voljenim psom, Sally slučajno pronalazi i nešto više.

Pickbox NOW želi vam ugodne i nezaboravne blagdane u krugu najbližih uz pregršt omiljenih božićnih filmova!