Pickbox TV kanal

50 božićnih filmova kroz cijeli prosinac

Božićna sezona na Pickbox TV kanalu prepuna je prigodnih filmova idealnih za stvaranje čarobnoga zimskog ugođaja. Uronite u blagdansko slavlje uz božićne filmove na Pickbox TV kanalu i sa svojom obitelji provedite najljepše blagdane. Podsjetite se kako je tijekom ovoga najljepšeg doba godine zaista sve moguće!

Božić sestara March (The March Sisters at Christmas) romantična je božićna komedija i moderna adaptacija popularnog romana Male žene (Little Women) spisateljice Louise May Alcott. Priča prati četiri sestre March u blagdanskom okruženju koje pokušavaju spasiti svoju obiteljsku kuću, no u isto vrijeme pronaći i ljubav.

U divnome božićnom filmu Božićno okupljanje (An En Vogue Christmas) gledamo dive iz megapopularnog benda En Vouge. Priča prati kćer vlasnika kluba Opera koji se zatvara. Kako bi pokušala spasiti Operu, ona okupi svoj bend En Vouge i organizira božićni koncert na mjestu u kojem su ove dive započele svoju karijeru.

Božićni kolačići (Christmas Cupcakes) novi je božićni film koji se vrti oko slatke obiteljske slastičarnice. Netom prije Božića slastičarnici prijeti zatvaranje. Sestre Kim i Gina, koje dotada nisu bile u dobrim odnosima, moraju surađivati kako bi pobijedile na državnom natjecanju u pečenju kolača, spasiti obiteljski posao, a možda i otkriti veću nagradu nego što su se i same nadale.

Obiteljska komedija Borba božićnih žaruljica (Battle of the Bulbs) prati duhovitu priču oko Boba Wallacea koji svake godine ima najljepše božićne dekoracije. No ovog je Božića njegov novi susjed divno okitio svoju kuću, zbog čega počinje ozbiljno nadmetanje u dekoracijama. Ubrzo dolazi do rivalskog rata lampicama, na nesreću njihove djece tinejdžera koji su upravo započeli ljubavnu vezu.

Božićni fantasy film U obranu Djeda Mraza (Defending Santa) oduševit će vas svojom fantastičnom pričom – šerif maloga grada u šumi pronađe čovjeka kako spava, a kad se probudi on tvrdi da je Djed Božićnjak.

50 božićnih filmova pronađite na Pickbox TV kanalu i podsjetite se da je tijekom ovoga najljepšeg doba godine zaista sve moguće.

Ekskluzivno, samo u Osnovnom paketu Hrvatskog Telekoma, na 10. poziciji MAXtv-a možete pronaći Pickbox TV kanal koji prikazuje hit-serije svjetskih produkcija, popularne filmove različitih žanrova. Tijekom emitiranja serija i filmova, Pickbox TV ne prikazuje reklame.