Objavljeno: 17.prosinca 2020.

Blagdanska čarolija uz najmilije – filmska oaza božićnog

ugođaja na Pickbox NOW 

Ovih blagdana možda nema snijega, ali božićnog duha ne nedostaje na Pickbox NOW! Uživajte u obilju božićne čarolije uz deset filmova koje vam preporučujemo – svaki dan po jedan božićni film.

Raspjevani božićni film Božićni duet (Spotlight Under The Mistletoe) divan je za podizanje blagdanskog duha. Radnja se vrti oko pjevačice Tess kojoj prodaja posljednjeg albuma vrtoglavo pada. Kako bi spasila karijeru, njezina je diskografska kuća prisili da snimi božićni album s pop-zvijezdom Derekom. Na prvi pogled, njih se dvoje čine kao sušte suprotnosti – ne slažu se oko glazbenih žanrova i nerviraju se što moraju zajedno raditi. No ubrzo stvari krenu potpuno drugim tijekom…

Još je jedan glazbom prošaran božićni film Božićna pjesma (A Song For Christmas), koji se vrti oko country-pjevačice Adelaide Kay. Adelaide ima novi hit-singl i karijera joj blista. Trebala bi biti presretna, no ne sviđa joj se što mora glumiti da je zaljubljena. Povrh toga, njezin menadžer više ne želi da ona sama piše svoje pjesme, što samo dodaje ulje na vatru.

Božićni rep (A Christmas Tail) razveselit će sve koji ne mogu zamisliti blagdane bez svojih omiljenih kućnih ljubimaca! Ovaj film priča zanimljivu priču o dvoje samohranih roditelja. Maggie ima problema na poslu, dečko ju je ostavio, a Božić se bliži. Odluči nabaviti psa svom sinu Ethanu. Jack je sportski novinar i samohrani otac tinejdžerice Olivije. Njih dvoje imaju psa, no on voli bježati od kuće. Završi u azilu, gdje ga Maggie pronađe i posvoji.

Blagdansko putovanje (Holiday Road Trip) vrti se oko slavnog psa po imenu Scoots, koji ide na promotivnu turneju za Božić. U njegovoj je pratnji dvoje zaposlenika pet shopa, Pat i Maya. Njih su dvoje potpune suprotnosti – Maya radi u računovodstvu, ambiciozna je i želi svoj posao pretvoriti u sjajnu karijeru. Pat je djetinjast i njemu je posao zapravo zabava. Kako će se snaći na ovom putovanju, pogledajte u ovom sjajnom božićnom filmu.

Kraljevski božićni bal (A Royal Christmas Ball) divan je film o neženji, kralju Charlesu koji pronađe svoju davno izgubljenu ljubav iz razdoblja kad je išao na američki fakultet. Ona se nikad nije udala i odgojila je 17- godišnju kćer koja bi mogla biti njegova kći, a time i princeza njegova carstva u Baltamiji.

Princeza za Božić  (Christmas at Castlebury Hall) vrti se oko mlade žene koja za božićne blagdane otputuje s nećakom i nećakinjom u europski dvorac, gdje se zaljubi u zanosnog princa.

Božić na suncu (Christmas in Palm Springs) dovitljiv je i simpatičan film u kojem pratimo Jessicu i njezinu obitelj. Jessica ima veliku prezentaciju u Palm Springsu. No, postoji nekoliko problema. Njezinih dvoje djece, koji će učiniti sve da bi pomirili svoje roditelje, hakirali su njezin mobitel i pozvali tatu u Palm Springs.

Romantični božićni film Obiteljska kuća (The Christmas Cottage) vrti se oko magične kolibe. Naime, svaki par koji provede noć ondje zaljubit će se i živjeti sretno do kraja života. Kao kuma svojoj najboljoj prijateljici, Lacey uređuje kolibu za novopečeni bračni par. No nije računala s time da će joj u tom zadatku pomoći zgodni Ean Callaghan, brat njezine prijateljice.

Obitelj za Božić  (Family for Christmas) zanimljiv je film u kojem Djed Mraz odvede Hannu u verziju njezina života u kojoj osnuje obitelj s ljubavlju svog života, Benom, s kojim je prekinula vezu prije deset godina.

U filmu Dizalo za poljupce (Merry Kissmas) pratimo Kaylu, koja je zaručena za narcisoidnog filmskog redatelja i koreografa. No jedna vožnja liftom s ugostiteljem Dustinom uzdrmat će njezin svijet.

 

Sve ove filmove i još mnogo više njih gledajte odmah na Pickbox NOW i uživajte u božićnoj čaroliji.