Objavljeno: 17. studenog 2021.

Napokon stiže petak koji se iščekuje više nego bilo koji drugi petak – Black Friday!

No, kako su kod nas stvari uvijek drukčije, naša akcija traje dulje od samo jednog dana – popuste možete iskoristiti od petka, 19. studenoga, do ponedjeljka, 29. studenoga!

Prijavite se na www.pickboxnow.com i ostvarite popust od 25% na pakete 6 i 12 mjeseci, za sve načine plaćanja.

Uslugu možete aktivirati prijavom na www.pickboxnow.com u kategoriji Profil > Podaci o korisniku > Aktiviraj paket. Odaberite paket > Aktivirajte paket > pa u polje Imam kod za popust unesite kod:

BLACK25HR

Uštede su osjetne:

1) pretplatu od 6 mjeseci možete kupiti za 121,50 kn umjesto 162,00 kn

2) pretplatu od 12 mjeseci možete kupiti za 225,00 kn umjesto 300,00 kn

*Napomena: Aktivacija paketa sa popustom ne vrijedi za kupnju bona u Hrvatskoj pošti ili za aktivaciju putem telekom operatera.

Ne propustite priliku i gledajte Pickbox NOW uz još pristupačnije cijene.  Svi filmovi, serije i dokumentarci dostupni su u nekoliko klikova, bez ugovorne obveze!

Neki su od novih sadržaja na Pickbox NOW:

Totti (One Captain)

Serija prati posljednje dvije sezone Francesca Tottija u Romi. Pratimo privatni i profesionalni život velikog kapetana u razdoblju u kojem pokušava ponovno odgoditi kraj karijere. Iako je Totti tek zaliječio ozljedu, morat će se istodobno boriti protiv zuba vremena i neprijateljski nastrojenog trenera.

Anna – od 22. studenoga

Talijanska znanstvenofantastična serija snimljena je po istoimenom romanu Niccolòa Ammanitija iz 2015. godine,  ujedno i redatelja serije. Distopijska radnja smještena je u postapokaliptični svijet u kojem žive samo djeca, dok su svi odrasli umrli od misterioznog virusa.

Uz odlične ekskluzivne premijere očekuje vas više od 100 božićnih filmova tokom nadolazećih blagdana.