Objavljeno: 19. studenog 2020.

Ne propustite odličan Black Friday popust koji traje do ponedjeljka 30.11.2020. Prijavite se na www.pickboxnow.com i uštedite 40% na bilo koji paket.

POPUST NA BILO KOJI PAKET ZAUVIJEK

Aktivirajte bilo koji Pickbox NOW paket uz popust od 40 % i isti vrijedi sve dok koristite uslugu. Kako ostvariti popust?

Uslugu možete aktivirati prijavom na www.pickboxnow.com u kategoriji Profil > Aktivacija. Odaberite paket > Aktivirajte paket > pa u polje Imam kod za popust unesete kod:

POPUST40

1) za 216,00 kn umjesto 360,00 kn omogućite si cijelu godinu prepunu svih filmova i serija

2) za 126,00 kn umjesto 210,00 kn aktivirajte 6 mjeseci pretplate na Pickbox NOW

3) za 23,40 kn umjesto 39,00 kn uđite u svijet Pickboxa NOW na 1 mjesec

PREMIJERE I NOVE SERIJE

Jedna tajna iz prošlosti može uništiti savršeni život koji je gradio godinama jer svaka istina uvijek izađe na vidjelo. Provjerite o čemu se radi u napetoj premijeri serije Sestra (The Sister). Australski psihološki triler Sve njezine tajne (The Secrets She Keeps), temelji se na nevjerojatnom istinitom događaju koji je opisan u istoimenom triler romanu australskog pisca Michaela Robothama. Uz odlične premijere pogledajte kompletnu seriju Razvratnik (Rake) i miniseriju Tajna (The Secret).

BOŽIĆNA FILMSKA ČAROLIJA

I ove godine božićna filmska čarolija čeka vas na Pickbox NOW. Nasmijte se i ugrijte srca uz božićne filmove koji će stizati kroz cijeli studeni i prosinac. Ovo su samo neki od filmova koje već sada možete pogledati Drvce na krovu (Rooftop Christmas Tree), Moj božićni san (My Christmas Dream), Zauvijek Božić (Forever Christmas), Blagdansko putovanje (Holiday Road Trip) i U obranu Djeda Mraza (Defending Santa).
Ne propustite aktivirati popust uz bilo koji paket i uživajte u hit-serijama, filmovima – bez reklama na svom omiljenom uređaju i bez ugovorne obveze.

Ne zaboravite! Popust možete iskoristiti do 30.11.2020.