Agatha Christie: Zašto ne Evans?

EKSKLUZIVNA PREMIJERA 14.4.

Objavljeno: 11. travnja 2022.

Agatha Christie: Zašto ne Evans? (Agathe Christie Why Didn’t They Ask Evans?)

– ekskluzivna premijera miniserije prema romanu Agathe Christie na Pickbox NOW

 

Novi sadržaj stiže izravno iz Velike Britanije: 14. travnja na streaming servisu Pickbox NOW bit će dostupna ekskluzivna premijera nove miniserije prema romanu Agathe Christie: Zašto ne Evans? (Agatha Christie: Why Didn’t They Ask Evans?) – i to odmah nakon svjetske premijere! Nova kriminalistička serija sastoji se od četiriju epizoda, a omiljeni Hugh Laurie potpisuje scenarij, režiju i glumu.

Serija prati radnju famoznog i kultnog romana iz 1934. megapopularne spisateljice Agathe Christie. Bobby Jones (Will Poulter) pošten je i ljubazan mladić te sin vikara koji počinje istraživati smrt čovjeka za kojeg se čini da je pao s vrha litice. Međutim, ono što smrt čini sumnjivom jest misteriozno pitanje koje čovjek postavlja Bobbyju, izgovarajući ga kao svoje posljednje riječi: Why didn’t they ask Evans?

Dok Bobby istražuje smrt sa svojom pametnom i nepokolebljivom prijateljicom iz djetinjstva Frances “Frankie” Derwent (Lucy Boynton), nailazi na mračne zavjere, prijevare, izdaje i ubojstva. Očekuje vas jedna prava doza Agathe Christie!

 

HUGH LAURIE KAO REDATELJ, SCENARIST I GLUMAC

Svestrani britanski glumac, redatelj i scenarist Hugh Laurie, kojeg dobro poznajemo iz serija Dr. House i Noćni upravitelj, donosi nam novu serijsku adaptaciju kriminalističkog romana Agathe Christie. Laurie je još od djetinjstva veliki obožavatelj popularne spisateljice, a njegova omiljena knjiga upravo je Why Didn’t They Ask Evans?

Dlačice na zatiljku nisu mi se još ispravno smjestile od prvog puta kad sam shvatio ljepotu ovog misterija. Otad sam se sve dublje zaljubljivao u likove i osjećam neizmjernu čast što sam dobio priliku prepričati njihovu priču u obliku serije, rekao je Laurie.

 

ZVJEZDANA GLUMAČKA POSTAVA

U glavnim su ulogama britanski glumac Will Poulter (Povratnik) i britansko-američka glumica Lucy Boynton (Bohemian Rhapsody). Popularni glumac Poulter upravo je dobio i ulogu u nadolazećem trećem nastavku filma Čuvari galaksije.

Pridružuju im se i Maeve Dermody (Tajni vrt) kao Moira i Conleth Hill (Igra prijestolja) kao dr. Alwyn Thomas, Bobbyjev mentor. Ostali glumci su: Miles Jupp (Durrellovi), Amy Nuttall (Downton Abbey), Alistair Petrie (Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda), Morweena Banks (Skins) i Joshua James (Black Mirror). Hugh Laurie glumit će doktora Jamesa Nicholsona, koji vodi sanatorij.

Uz njih, uloge imaju i Emma Thompson (Nanny McPhee, Cruella) i Jim Broadbent (The Duke, Harry Potter, Mućke).

Nevjerojatna priča, fenomenalni likovi i kultna adaptacija najpopularnije spisateljice kriminalističkih romana, uz poseban pečat Hugha Laurieja, savršen su recept za najiščekivaniju kriminalističku seriju godine!

Pogledajte Agatha Christie: Zašto ne Evans? (Agatha Christie: Why Didn’t They Ask Evans?) na Pickbox NOW istodobno kad i cijeli svijet: 14. travnja!