7 europskih serija na Pickboxu

Uzbudljive, napete, zanimljive, nove, i dolaze iz Europe

Uzbudljive, napete, zanimljive, nove, i dolaze iz Europe. Ovih sedam europskih serija, koje se mogu gledati na Pickboxu, mogle bi vas ugodno iznenaditi! Super je stvar što Pickbox ima titlove, pa ako kojim slučajem ne znate španjolski, ruski ili norveški, to neće predstavljati neki problem.

  1. Druga strana nogometa (Todo por el juego)

Zemlja: Španjolska

Druga strana nogometa (Todo Por el Juego) inspirirana je istinitim događajima i temelji se na vrlo zanimljivoj knjizi Nogomet nije takav koju je 2014. napisao predsjednik španjolske La Lige Javier Tebas. U njoj opisuje sve što se u nogometu događa iznutra, ili drugim riječima, opisana je mračna strana nogometa.

  1. Crvena kraljica (Krasnaya koroleva)

Zemlja: Rusija

Biografska serija Crvena kraljica (Krasnaya Koroleva) priča je o djevojci Regini Zbarskaji, koju tumači Ksenija Lukjančikova. Snimana u Rusiji, Ukrajini i Bjelorusiji, to je priča o jednoj od najpoznatijih, ali i najtajanstvenijih sovjetskih manekenki o čijem uzbudljivom životu kruže razne teorije: od toga da je bila povezana s KGB-om pa sve do nerazjašnjenih okolnosti njezine smrti.

  1. Znam tko si (Se quien eres)

Zemlja: Španjolska

Ugledni odvjetnik Juan Elias probudi se nakon prometne nesreće zadobivši amneziju od ozljeda. Uskoro otkriva da je osumnjičen u istrazi nestanka vlastite nećakinje, ujedno i svoje studentice kojoj predaje na fakultetu, Ane Saure. Istraga nestanka dovede do sukoba dviju moćnih obitelji, a na površinu će izaći brojne tajne iz prošlosti za koje su svi smatrali da su odavno zaboravljene. Nevjerojatno napeto i mračno, s hrpom neočekivanih obrata!

  1. Krvno srodstvo (Next of Kin)

Zemlja: Velika Britanija

Napeta britanska serija propitkuje mnoge probleme današnjice poput terorizma, ulozi Islama u Europi i obiteljskih vrijednosti koje se mijenjaju. Zaplet počinje tako što istoga dana kad se dogodi teroristički napad u Londonu, liječnica Mona Harcourt sazna da je njezin brat Kareem otet na povratku u Veliku Britaniju iz humanitarne klinike u kojoj je radio u Lahoreu. Užas koji Mona i njezina obitelj proživljavaju poveća se kad se uključi policijska antiteroristička jedinica koju zanima Kareemov sin Danny, kojega nitko nije vidio na fakultetu već šest tjedana. Mona odluči pronaći Dannyja prije policije.

  1. Istina (La Verdad)

Zemlja: Španjolska

Inrigantna, mračna i napeta španjolska serija vrti se oko djevojke Paule Garcíje. Ona je unuka jednog od najvažnijih bankara u Španjolskoj i nestala je prije devet godina. Sada već 17-godišnjakinja, iznenada se pojavi nakon bijega iz užasnog seksualnog ropstva. U policijskoj postaji odbija razgovarati s ikime, osim s Marcosom Eguíjom, mladim policajcem zaduženim za njezin slučaj. Dok se njezina obitelj pokušava priviknuti na njezin povratak, novinar Lalo Ruiz uporno tvrdi da Paula nije ona kojom se predstavlja. Policija i dalje neuspješno radi na slučaju, a Paula je previše traumatizirana da bi mogla pomoći u istrazi. Njezin povratak pokazat će se većom zagonetkom od njezina nestanka.

  1. Siva zona (Greyzone)

Zemlja: Švedska/Danska

Siva zona je serija koja pripada novom valu danskih dramskih serija koje su probile i nadogradile put izvan okvira skandi noira. Naravno, od žanra po kojem je poznata Skandinavija Siva zona zadržava mračnu atmosferu, napetu priču i kompleksne likove, no u ovaj miks dodaje i uzbudljivi triler zbog kojega nećete moći prestati gledati ovu skandi poslasticu.

  1. Agatha Christie: Ubojstva po abecedi (Agatha Christie: The ABC Murders)

Zemlja: Velika Britanija

Najnovija serija o Poirotu, kojeg glumi fenomenalni John Malkovich! Godina je 1933. i ubojica hara Britanijom, i to željezničkom mrežom. Metodičan je i na mjestima zločina ostavlja svoj znak. Poirot, koji je ispao iz milosti Scotland Yarda, hvata se ukoštac s okrutnim suparnikom, dok su mu na cijeni autoritet i integritet.

Isprobajte Pickbox prvih mjesec dana besplatno!