5 razloga za gledanje nordijske kriminalističke komedije

Crne udovice

Nordijska kriminalistička komedija Crne udovice (Black Widows) nova je serijska poslastica na Pickbox NOW. Donosimo vam 5 razloga za gledanje i uživanje!

  1. SPOJ CRNE KOMEDIJE I KRIMIĆA

Opisane kao mračne i crnohumorne, Crne udovice izvrstan su spoj crne komedije i krimića.

  1. LUDA POZADINSKA PRIČA

Priča se vrti oko triju prijateljica koje nisu sretne u braku, a taj problem odluče riješiti tako da se dogovore da će ubiti svoje muževe. Njihovi su muževi kolege s posla pa tri bračna para zajedno otputuju na odmor u vikendicu u Norveškoj. Kad muževi odu brodom u ribolov, brod eksplodira. Da, njihove žene dignule su ga u zrak.

  1. UZBUDLJIVA JE

Priča počinje kad žene ubiju svoje muževe. Misleći da su dobile svoju slobodu, očekuju da će ostatak svojih života nastaviti u miru i tišini. Naravno, ništa se ne odigra onako kako su zamislile. U njihov život ulaze švedski policajac Folke Lundgren i norveški detektiv Peter Wesselø koji započinju internacionalnu istragu. Dokazi upućuju na to da eksplozija nije bila samo nesretni slučaj, zbog čega se lude protagonistice koje su samo htjele mir i tišinu odjednom nađu u svijetu laži i kriminala.

  1. NORDIJSKA KOLABORACIJA

Serija Crne udovice remake je finske serije Mustat lesket i prava je nordijska kolaboracija – produkcijski tim većinom je finski, serija je snimana u Finskoj, no glumci i redatelji su iz skandinavskog područja, Danske, Norveške i Švedske. U glavnim su ulogama glumice iz raznih dijelova skandinavskog područja – Norvežanka Synnöve Macody Lund, Šveđanka Cecilia Forss i Dankinja Beate Bille.

  1. KOMPLETNE DVIJE SEZONE SU NA PICKBOX NOW

Obje sezone zabavne, mračne, misteriozne crnohumorne kriminalističke serije Crne udovice (Black Widows) gledajte na Pickbox NOW!