Izjava o privatnosti

Ova internet stranica, kao i velika većina ostalih, koristi platforme za skupljanje podataka kako bi pružili bolje korisničko iskustvo poput prilagodbe sadržaja, ali i u svrhu marketinških aktivnosti.

Korištenjem, posjećivanjem i pregledavanjem ovih internetskih stranica prihvaćate i suglasni ste sa našim praksama opisanim u nastavku.
Svi podaci koje prikupimo spremljeni su na sigurno mjesto, dostupni su samo dijelu zaposlenika kojima su neophodni za obavljanje poslovnih aktivnosti i ne prodaju se trećim stranama.

Podaci koje prikupimo preko platformi poput Google Analytics ili Google AdWords su anonimizirani što znači da ne uparujemo osobne podatke sa ostalim parametrima (npr. vaše ime i prezime sa ostalim podacima koji se odnose na korištenje naših usluga). U slučaju da su postavke vaše konfiguracije postavljene na način da odbijate prikupljanje nekih podataka – podaci neće biti prikupljeni i spremljeni (npr. blokiranje cookie-a). U slučaju da ste odabrali takvu opciju, ne jamčimo optimalno korisničko iskustvo.
Zadržavamo pravo pratiti vašu interakciju s nama i prikupljati podatke koji se odnose na vas i vaše korištenje naše usluge, uključujući, ali ne ograničavajući se na, vašu online aktivnost, korespondenciju, uređaje i podatke o softveru (npr. operativni sustav ili Internet preglednik).

Podaci koje prikupljamo su:

Podatke koje prikupimo koristimo za:

U slučaju da želite da se vaši podaci izuzmu sa Google ili Facebook oglašivačke mreže, molimo vas posjetite vlastite korisničke profile na navedenim platformama i izmijenite svoje postavke koje se odnose na oglašavanje, oglašivačke aktivnosti i dijeljenje vlastitih podataka.
U slučaju da imate nekih pitanja ili želite da se vaši podaci izuzmu iz naših baza (u slučaju kada je to moguće) molimo kontaktirajte nas putem e-maila: info@pickbox.tv

Hvala Vam na korištenju naših usluga.