Pickbox serije i filmove gledajte na:

PICKBOX TV KANAL

Pickbox TV kanal uključen je u Osnovni paket MAXtv-a u ponudi Hrvatskog Telekoma. Nalazi se na 10. poziciji i prikazuje serije i filmove najboljih holivudskih, europskih i regionalnih produkcija! Skandal, Osveta u štiklama, Druga strana nogometa i Kondor samo su neke od serija koje možete pratiti ekskluzivno na Pickbox TV-u!

SAZNAJ VIŠE

PICKBOX APLIKACIJE

Skinite Pickbox aplikaciju iz Android ili iOS trgovine aplikacija i gledajte više od 3000 sati serija i filmova na računalu, pametnom telefonu ili tabletu. Pickbox možete spojiti sa svojim televizorom preko Chromecasta. Sve gledajte na 2 ili više uređaja istovremeno!

SAZNAJ VIŠE

MAXTV I MAXTV TO GO

Aktivirajte Pickbox Videopaket na pretplatu na MAXtv platformi preko MAXtv sučelja > Glavni izbornik > Videopaketi na pretplatu > Pickbox > pronađite seriju/epizodu koju želite gledati i kliknite na Kupi.

Aktivaciju možete napraviti i pozivom na 0800 9000.

SAZNAJ VIŠE

OSTALI HT PAKETI

Pickbox je dostupan i kao samostalna usluga za korisnike ADSL paketa Hrvatskog Telekoma. Odaberite Pickbox prilikom nove narudžbe jednog od paketa i gledajte sve sadržaje na 3 uređaja istovremeno.

Ponuda vrijedi za korisnike MAX2 Biram, MAX2 Biram dvostruko, MAX3, MAX3 Biram, MAX3 Biram dvostruko, MAX3 Premium.

SAZNAJ VIŠE

SIMPA PAKETI

Registrirajte se na moja.simpa.hr i otvorite svoj Telekom ID s kojim se možete ulogirati u MAXtv To Go aplikaciju.

Za aktivaciju Pickboxa pošaljite SMS Pickbox na 13636 i uživajte u svim serijama i filmovima preko MAXtv To Go aplikacije!

SAZNAJ VIŠE
-->