Podržani uređaji i platforme na kojima možeš gledati Pickbox:

PICKBOX APLIKACIJE

Sve što ti treba za gledanje serija i filmova putem Pickbox aplikacija jest internetska veza bilokojeg internet operatera i jedan od podržanih uređaja. Čekamo te na računalu, Samsung (bez TizenOS-a) i LG Smart TV-ima , te iOS i Android tabletima i pametnim telefonima. Uvijek biraš barem 2 uređaja za gledanje omiljenih serija i filmove, a ako se odlučiš na godinu dana Pickboxa, možeš gledati na čak 3 uređaja.

SAZNAJ VIŠE

MAXtv i MAXtv To Go

Aktivirajte Pickbox na MAXtv staroj platformi preko MAXtv sučelja > Glavni izbornik > Videoteka > Paketi i Kolekcije > Pickbox

Aktivirajte Pickbox na MAXtv novoj platformi preko MAXtv sučelja > Glavni izbornik > Videopaketi na pretplatu > Pickbox> pronađete seriju/epizodu koju želite gledati i kliknite na Kupi.

SAZNAJ VIŠE

OSTALI HT PAKETI

Pickbox je dostupan i kao samostalna usluga za korisnike ADSL paketa Hrvatskog Telekoma. Odaberite Pickbox prilikom nove narudžbe jednog od paketa i gledajte sve sadržaje na 3 uređaja istovremeno.

Ponuda vrijedi za korisnike MAXadsl, MAX2S, MAX2L, Smart Office/ONE Smart usluga, Poslovni MAX2 i Ultra MAX paketa. Više informacija na 0800 9000.

SAZNAJ VIŠE

SIMPA PAKETI

Registriraj se na moja.simpa.hr i otvori svoj Telekom ID s kojim se možeš ulogirati u novu MAXtv To Go aplikaciju.

Za aktivaciju Pickboxa pošalji SMS Pickbox na 13636 i uživaj u svim serijama i filmovima preko MAXtv To Go aplikacije!

SAZNAJ VIŠE
-->