5 razloga za gledanje nordijske špijunske serije

Meci

Finska špijunska serija Meci (Bullets) stigla je na Pickbox NOW i u mnogo je pogleda fenomenalna. Donosimo vam 5 razloga za gledanje ove nordijske špijunske poslastice!

  1. INTELIGENTAN SPOJ ŽANROVA

Serija Meci nije tipična nordijska noir serija – odlikuje se inteligentnim spojem kriminalističke serije, špijunskog trilera i političke drame. Špijuni, teroristi, tajne i bombaši samoubojice daju uzbudljivu notu nordijskoj serijskoj poslastici. Ništa nije onako kako se čini!

  1. NAPETA RADNJA

Radnja se vrti oko bivše teroristice Madine Taburove nadimka „Crna Udovica“, koja dolazi u Helsinki i traži politički azil. Dotad se za Crnu Udovicu mislilo da je mrtva, što prouzroči sumnje tajnih agencija. Talentirana tajna agentica Mari Saari sprijateljuje se s bivšom teroristicom kako bi otkrila njezine motive dolaska u Finsku. Mari Saari infiltrira se u unutarnji krug Crne Udovice koja regrutira bombaše samoubojice. No ubrzo razvije simpatije prema Crnoj Udovici i shvati da su njezine dužnosti tajne agentice i njezin poriv da zaštiti Crnu Udovicu u konfliktu.

  1. SKANDINAVSKA AVANTURA

Serija Meci jest jedna od novih skandinavskih serija koju doista vrijedi gledati – osim što ima snažne pohvale kritičara i publike, posebno se ističu dva snažna ženska lika koja su u fokusu ovog špijunskog trilera. Crnu Udovicu glumi njemačka glumica Sibel Kekilli koja je poznata po seriji Igra prijestolja, a tajnu agenticu Mari Saari  tumači fenomenalna finska glumica Krista Kosonen.

  1. PRODUCENTI SERIJE THE KILLING

Od producenata nordijskih hit-serija The Bridge i The Killing sada stižu Meci, serija koja je snimana u trima državama – Finskoj, Belgiji i Gruziji, a producentske kuće iz svih triju država producirale su seriju.

  1. KOMPLETNA SERIJA JE NA PICKBOX NOW

Upustite se u špijunsku avanturu i kompletnu prvu sezonu intrigantne triler-serije Meci gledajte na Pickbox NOW!