Podržani uređaji i platforme na kojima možeš gledati Pickbox:

PICKBOX APLIKACIJE

Sve što ti treba za gledanje serija i filmova putem Pickbox aplikacija jest internetska veza bilokojeg internet operatera i jedan od podržanih uređaja. Čekamo te na računalu, Samsung (bez TizenOS-a) i LG Smart TV-ima , te iOS i Android tabletima i pametnim telefonima. Uvijek biraš barem 2 uređaja za gledanje omiljenih serija i filmove, a ako se odlučiš na godinu dana Pickboxa, možeš gledati na čak 3 uređaja.

SAZNAJ VIŠE

MAXtv

Ako koristite MAXtv na Pickbox videoteku se možete pretplatiti direktno iz sučelja MAXtv-a na 10. kanalu pritiskom na crveni gumb. Na taj način kompletna Pickbox videoteka postaje vam dostupna, a sve Pickbox sadržaje bez dodatne naknade možete gledati na još jednom uređaju.

SAZNAJ VIŠE

OSTALI HT PAKETI

Pickbox je dostupan i kao samostalna usluga za korisnike ADSL paketa Hrvatskog Telekoma. Odaberite Pickbox prilikom nove narudžbe jednog od paketa i gledajte sve sadržaje na 3 uređaja istovremeno.

Ponuda vrijedi za korisnike MAXadsl, MAX2S, MAX2L, Smart Office/ONE Smart usluga, Poslovni MAX2 i Ultra MAX paketa. Više informacija na 0800 9000.

SAZNAJ VIŠE